Roadmap

Uit Help
Ga naar:navigatie, zoeken

Het telefonieplatform en de producten van VoIPGRID krijgen regelmatig updates. Bijvoorbeeld om bugs op te lossen, nieuwe features toe te voegen of verbeteringen door te voeren. Alle updates die onlangs zijn doorgevoerd vind je terug in de portal onder updates. Heb je een suggestie hoe wij onze producten nog beter kunnen maken? Die geef je eenvoudig door via feedback mogelijkheid in de portal, Webphone of App.

Welke verbeteringen en nieuwe features ronden we op dit moment af? Hieronder vind je een overzicht van updates die binnenkort plaatsvinden:

Augustus 2023

Webphone – Bereikbaarheid instellen
Je kunt je bereikbaarheid niet alleen instellen in de portal, ook in de Webphone en App. Op dit moment werken we aan een nieuw design van deze optie, die is al zichtbaar in de app en binnenkort ook in de webphone.

Binnenkort

Webphone – Uitgaand telefoonnummer aanpassen
Het uitgaande telefoonnummer, ook wel CLI genoemd, is het nummer waarmee je belt en dat de persoon die je belt op het display ziet staan. Het aanpassen van dit nummer is al mogelijk in de App en binnenkort ook in de Webphone.

Vialer App & Webphone – Gedeelde contacten
De zakelijke contacten zijn nu zichtbaar voor je collega’s in zowel de Webphone als de App. Op dit moment kun je contacten alleen in de Webphone toevoegen, wijzigen of verwijderen. Op een later moment kun je dit ook in de Vialer App doen. Je vindt gedeelde contacten op de contactenpagina. Naast de bestaande tabs, Collega’s en Contacten, komt er straks een derde bij: Gedeeld.

Plugin – Nieuwe look
Met onze plugin voor je browser wijzig je in een paar muisklikken je bereikbaarheid, klik-en-bel je nummers op elke webpagina en zie je de beschikbaarheid van je collega’s. We werken aan een nieuw ontwerp van de plugin, het resultaat daarvan zie je binnenkort.

;